Jyrkilä Oy - Keväinen Pietari (4pv)

Keväinen Pietari (4pv)27.04.2020


Matkaohjelma:

27.4.

Keräily Tallit - Kotka las - Karhula las - Leikari - Hamina las - Virojoki las.

Rajamuodollisuuksien jälkeen pidämme pienen pysähdyksen Viipurin Veikoissa jossa mahdollisuus aamukahviin, valuutan vaihtoon sekä ostoksiin. Ajamme Viipuriin  jossa pieni kaupunkikierros ja sen jälkeen nautimme lounaan. Lounaan jälkeen ajamme Pietariin jossa majoittautuminen hotelli Moskovassa. Illalla voimme yhdessä lähteä pienelle metro ajelulle ja käydä vaikka yhdessä nauttimassa illallisen tai rentouttavan juoman.

28.4.

Aamiainen hotellilla. Aamiaisen jälkeen teemme kaupunkikierroksen oppaamme kanssa. Saamme nähdä Pietarin kiinnostavimpia nähtävyyksiä ja niitähän tässä metropolissa riittää. Kierroksen jälkeen nautimme herkullisen lounaan. Lounaan jälkeen vapaata aikaa nauttia kaupungin tarjonnasta.

29.4.

Aamiainen hotellilla. Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan nykytaiteen museo Erartaan joka sijaitsee Vasilisaarella. Erarta on suurin nykytaiteen museo Venäjällä. Museo on avattu v.2010 ja sen nimi koostuu kahdesta sanasta ”Era” ja ”Art”, suomennettuna Taiteen aikakausi. Museosta on tullut lyhyessä ajassa yksi Pietarin suosituimmista museoista ja TripAdvisor käyttäjät äänestivät Erartan Venäjän 10 parhaan museon joukkoon.

Museon kokoelmiin kuuluu yli 2000 venäläisten ja erityisesti pietarilaisten nykytaiteilijoiden teoksia. Kokoelmista löytyy niin tunnettujen taiteilijoiden teoksia kuin myös nousevien lahjakkuuksien töitä.Maalauksien, valokuvien, julisteiden, veistosten, video- ja audioteosten sekä sekatekniikoilla toteutetun taiteen lisäksi tilavaan Erartaan mahtuu myös teatteriesityksille ja luennoille pyhitetty näyttämö, konserttisali ja taideaiheisia piirrettyjä nonstoppina esittävä elokuvasali. Museossa on myös taidekirjoihin keskittyvä kirjakauppa, myytävien teosten galleria ja kahvila-ravintola.

Museokierroksen jälkeen nautimme lounaan kaupungilla. Ilta vapaata ohjelmaa.

30.4.

Aamiainen hotellilla. Klo 10:30 lähdemme ajamaan kohti Viipuria jossa nautimme lounaan. Lounaan jälkeen mahdollisuus tehdä ostoksia.

Matkan hinta 270 euroa. Sis. Kuljetukset, majoitus 2HH hotelli Moskovassa, opastettu kaupunkikierros, 4 x lounas, opastettu kierros Erartassa. Huom! Ei sisällä viisumia.


Keväinen Pietari (4pv) 1 Keväinen Pietari (4pv) 2 Keväinen Pietari (4pv) 3 Keväinen Pietari (4pv) 4

Klikkaa kuvaa nähdäksesi suuurempana

Lähtöaikataulu ja hinnat

A B
07:30 Kotka - Jyrkilän tallit 270 € 330 €
07:45 Kotka - Kotkan linja-autoasema 270 € 330 €
08:00 Kotka - Karhulan linja-autoasema 270 € 330 €
08:10 Kotka - Leikarin pysäkki 270 € 330 €
08:20 Hamina - Haminan linja-autoasema 270 € 330 €
08:45 Virolahti - Virojoki 270 € 330 €
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen
B: Matkapaketti 1HH

Matkapaketti sisältää
Matkapaketti

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.