Jyrkilä Oy - Riemurahat Heinolan kesäteatterissa

Riemurahat Heinolan kesäteatterissa

Matka on loppuunmyyty, kysy peruutuspaikkoja 050-3866001.

Voit myös ilmoittautua jonotuslistalle täällä, ja saat sähköpostiisi ilmoituksen kun haluamaasi matkaan vapautuu paikka.


06.07.2021    |    Loppuunmyyty, kysy peruutuspaikkoja


HUOM! Matka on loppuunmyyty mutta mikäli haluat matkalle mukaan, voit ottaa yhteyttä. Kysymme Heinolan teatterista, onko lippuja vielä saatavilla. ***

Heinolan katetun kesäteatterin ensi kesän näytelmä on englantilainen komedia Riemurahat. Hyvin tavallisen keski-ikäisen pariskunnan elämä mullistuu, kun mies palaa kotiin salkku täynnä rahaa. Metrossa gangsterin kanssa laukkua vaihtanut Henry Perkins haluaa heti pakata tavaransa ja lähteä vaimoineen varhaiseläkkeen viettoon. Erinäiset sattumukset kuitenkin viivyttävät matkalle lähtöä. Joesta löytyy sementtipainoissa upotettu mies, joka kantaa salkussaan Henryn eväsleipaa ja henkkareita. Poliisi, taksikuski ja illalliselle saapuva tuttavapariskunta vedetään mukaan selkkaukseen.

Esityksen ohjaa pitkän linjan ohjaaja-näyttelijä Kari Heiskanen.  Heiskanen on ohjannut näytelmiä muiden muassa Ryhmäteatterille, Helsingin kaupunginteatterille ja Savonlinnan oopperajuhlille. Heinolan kesäteatterissa Heiskanen on nähty näyttelijänä vuoden 2016 Voi veljet -esityksessä. 

Heinolan kesäteatteri viettää 20-vuotisjuhlavuottaan.

Matkan hinta 79 euroa sis. kuljetuksen, pääsylipun sekä maittavan lounaan hotelli Kumpelin noutopöydästä ennen esitystä.

TÄRKEÄ MUISTUTUS: huomioithan ystävällisesti, että maksu bussissa on mahdollista vain maksukortilla (emme enää ota vastaan käteistä). 

Matka toteutetaan vain, mikäli lähtijöitä on tarpeeksi. 


Lähtöaikataulu ja hinnat

A
09:20 Kotka - Jyrkilän tallit 79 €
09:40 Kotka - Kotkan linja-autoasema 79 €
10:00 Kotka - Karhulan Linja-autoasema 79 €
10:20 Hamina - Haminan linja-autoasema 79 €
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen

Matkapaketti sisältää
Matkapaketti

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta