Jyrkilä Oy - Ruskamatka: Saariselkä - Hammerfest/upea Seilandin saari - Hetta 11.9.-18.9.2021

Ruskamatka: Saariselkä - Hammerfest/upea Seilandin saari - Hetta 11.9.-18.9.202111.09.2021


Matkaohjelma:

11.9. 

Keräily: Tallit - Kotka las - Karhula las - Hamina las - Leikari - Kouvola. Matkalla pidämme omakustanteiset tauot. Majoittuminen hotelli Riekonlinna. Illallinen hotellilla.

12.9.

Aamiainen hotellilla. Vapaata aikaa nauttia Saariselän ruskasta. Saunat lämpimänä.  Illallinen hotellilla.

13.9.

Aamiainen hotellilla.  Vapaata aikaa nauttia Saariselän maisemista. Mahdollisuus retkeen Kiilopäälle. Saunat lämpimänä. Illallinen hotellilla.

14.9.

Aamiainen hotellilla. Luovutamme huoneet ja lähdemme ajamaan kohti Hammerfestia. Matkalla voimme pysähtyä Norjan saamelaisalueella Kaarasjoella sijaitsevassa Sápmi Parkissa  jossa mahdollisuus päästä tutustumaan saamelaisten elämään. Saamelaiskulttuuria monipuolisesti esittelevä puisto on Pohjois-Norjan mielenkiintoisimpia matkakohteita. Puistossa järjestetään multimediaesityksiä ja erilaisia työpajoja, ja laajalla alueella on esillä myös saamelaisten asumuksia. 

 Jatkamme matkaa ja nautimme autokahvit sekä retkieväät Rautusniemen komealla näköalapaikalla. Majoittuminen hotelli Scandic Hammerfest. Illallinen hotellilla.

15.9.

Aamiainen hotellilla. Aamiaisen jälkeen n klo 9 lähdemme upealle Seilandin saarelle, joka on tunnettu monipuolisesta linnustostaan. Seilandin kansallispuistossa on Skandinavian kaksi pohjoisinta jäätikköä ja ne sijaitsevat kaikkein lähimpänä meren pinnan tasoa kuin missään muualla Pohjoismaissa. Korkeimmat Seilandin saaren vuoren-huiput nousevat yli 800 metriin. Lautta lähtee satamasta klo 09:30 ja matka kestää n 15 min.  Nautimme kahvit paikallisoppaan kanssa, joka kertoo meille Seilandin upeasta saaresta ja sen salaisuuksista.  Tutustumme saaren henkeäsalpaaviin maisemiin Seilandin kansallispuistossa noin tunnin mittaisen kävelyretken ajan. Reitti on merkitty ja helpohko kulkuinen (sisältää jonkin verran nousua). Reitiltä avautuvat kauniit maisemat kansallispuiston ylle. Retken jälkeen nautimme ruokaisaa kalasoppaa lounaaksi. Säästä ja tuuliolosuhteista riippuen ruokailu tapahtuu laavulla tai suojaisammassa paikassa. Palaamme hotellille illalla, jossa nautimme myös illallisen. 


16.9.

Aamiainen hotellilla. Aamiaisen  jälkeen lähdemme kohti Hettaa. Pieni pysähdys Altassa. Matkalla autokahvit. Majoittuminen Lapland hotel Hetta ja illallinen. Asiakassaunat ja allasosasto ovat hotellivieraiden käytössä veloituksetta joka päivä klo 18.00–21.00.

17.9.

Aamiainen hotellilla. Päivä aikaa retkeillä omatoimisesti ja nauittia ruskasta. Illallinen hotellilla.

18.9.

Aamiainen hotellilla. Kotimatkalle. Matkalla pidämme omakustanteiset tauot. Kotkaan saavumme n klo 24 mennessä.


Matkan hinta 990e Sis Majoituksen 2HH puolihoidolla, Kuljetukset, Retkipäivä Hammerfestissa sis. lauttamatkat, opastus, kahvit, lounas, Lähtöaikataulu ja hinnat

A B
04:45 Kotka - Jyrkilän tallit 990 € 1290 €
05:00 Kotka - Kotkan linja-autoasema 990 € 1290 €
05:15 Kotka - Karhulan Linja-autoasema 990 € 1290 €
05:35 Hamina - Haminan linja-autoasema 990 € 1290 €
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen 2HH
B: Matkapaketti 1HH

Matkapaketti sisältää
Matkapaketti

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.