Jyrkilä Oy - Käsitöitä ja lähiruokaa matka

Käsitöitä ja lähiruokaa matka03.12.2021


Nyt on hieno mahdollisuus lähteä tekemään ostoksia vähän erilaisiin kohteisiin ja tietysti nauttimaan hyvästä ruoasta ja erilaisista herkuista.

10:00 Koiramäen Pajutalli Tuusulassa. Koiramäen Pajutalli tarjoaa nähtävää ja nautittavaa koko perheelle. Myymälä on pullollaan hurmaavia tuliaisia, lahjaideoita sekä persoonallisia yksityiskohtia kodin sisustamiseen. Nautimme aamukahvit ja kuulemme hieman Pajutallin tarinaa.

11:45 - 13:15 Helsingin kauppatori (Tuomaan tori) ja Kauppahalli

14-15 Herkullinen noutopöytä Porvoossa ravintola Hanna-Mariassa.

15:30 - 16:00 Malmgårdin kartanon myymälä. Tilava puoti sijaitsee panimon yhteydessä. Puodissa jauhetaan ja myydään luonnonmukaisesti viljeltyjä viljatuotteita, kuten jauhoja, puurohiutaleita, mysliä ja valmiita leipätuotteita. Viljatuotteiden lisäksi valikoimasta löytyy myös hilloja, mehuja, viinietikkaa, rypsiöljyä, oman panimon juomia sekä muita lähialueen tuottajien tuotteita. 

16.30 - 17 Ruotsinpyhtään Ruukin  A´la Talli puoti. Puodista löytyy kotimaisia laadukkaita käsintehtyjä tuotteita, kuten puisia vanhan ajan leluja, keppihevosia, huovutettuja tossuja ja hattuja, värikkäitä kankaisia kasseja, pussukoita ja pipoja sekä kierrätystuotteita esimerkiksi farkusta ja nahasta. Koruja moneen menoon, vaikka kierrätyspitsistä tai poronnahasta. A’la Talli toimii tehtaan tiloissa valmistettavien Piian Herkut-elintarvikkeiden tehtaanmyymälänä. Valikoimista löytyy aidoista luonnon raaka-aineista valmistettuja herkkuja, mm. mehuja, hilloja, siirappeja ja sinappeja sekä kosmetiikkaa. Ja maistiaisia aina, maista niin varmasti ihastut! Kanelimamman suussa sulavat toffeet ja tryffelit ovat gluteenittomia eivätkä sisällä palmuöljyä! Kotimaisia makeisia ja herkkuja itselle tai lahjaksi löytyy monenlaisia!

Matkan hinta 55 euroa sis. Kuljetukset, opastukset, kahvit sekä noutopöytälounas


Lähtöaikataulu ja hinnat

A
07:20 Hamina - Haminan linja-autoasema 55 €
07:40 Kotka - Karhulan linja-autoasema 55 €
08:00 Kotka - Kotkan linja-autoasema 55 €
08:20 Kotka - Jyrkilän tallit 55 €
08:25 Pyhtää - Siltakylän pikavuoropys. 55 €
08:35 Pyhtää - Pyhtään kk pikavuoropys. 55 €
08:50 Loviisa - Loviisan matkahuolto 55 €
09:20 Porvoo - Porvoon turistipysäkki 55 €
Hintaryhmät
A: Kuljetus, Aikuinen

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.