Jyrkilä Oy - Huvituttaako -revyy Peacock teatterissa

Huvituttaako -revyy Peacock teatterissa26.11.2022


Kaipaatko hetkellistä helpotusta? Haaveiletko tilanteista, joissa voisit kerrankin napsia vain rusinat pullasta? Suomen Komediateatteri esittää täsmäavun näihin tarpeisiin. Huvituttaako Revyy tarjoilee vain parhaat palat kaikesta. Hauskimmat sketsit, kiinnostavimmat yhteiskunnalliset ilmiöt, taitavimman ensemblen sekä päräyttävimmät musiikkinumerot.

Esitys on siitä poikkeuksellinen, että tylsää draamankaaren rakentelua ei tarvitse odotella lainkaan, vaan astuessasi sisään Peacockiin olet välittömästi osa tätä koko maailman kokoista sirkusta, jossa me kaikki pyöritään. Nyt jos koskaan on paras hetki lähteä parin tunnin lomalle omasta elämästä ja nauraa hetki yhdessä ajankohtaisille ja arkisille asioille. Pellejähän tässä kaikki ollaan!

Varietee-esitykset sekä vedenneidot ovat olleet iso osa Linnanmäen historiaa 1950-luvulta saakka. Valveutuneiden naisasiakkaiden pyynnöstä laveteilta pudotettiin 1970-luvulta lähtien kuitenkin myös miehiä. Huvituttaako Revyy juhlistaa monimuotoisen elämän ihmeellisyyttä. Kieppuupa tulevaisuus mihin suuntaan tahansa, se on varmaa, että naurun voimaa ei voi vähätellä. Edellytämme paikalle saapumista, sillä valitettavasti esitykseen ei voi osallistua etänä. Vahva suositus livekokemukselle! Huvituttaako Revyyn vastaavana käsikirjoittajana toimii Niina Lahtinen kabinettiryhmineen ja ohjaajana Anna Dahlman. Esityksen sydän lyö kapellimestari Katja Lapin johtaman livebändin tahtiin. Koreografiasta vastaa Marko Keränen.


Näyttämöllä upeat Kiti Kokkonen, Niina Lahtinen, Krisse Salminen Haza Hajipoori, Markku Haussila, Antti Lang, Petja Lähde, Aleksi Seppänen.

Matkan hinta 98 euroa sis. Kuljetuksen ja lipun. Näytös klo 14
Lähtöaikataulu ja hinnat

A
10:50 Hamina - Haminan linja-autoasema 98 €
11:10 Kotka - Karhulan linja-autoasema 98 €
11:30 Kotka - Kotkan linja-autoasema 98 €
11:50 Kotka - Jyrkilän tallit 98 €
11:55 Pyhtää - Siltakylän pikavuoropys. 98 €
12:05 Pyhtää - Pyhtään kk pikavuoropys. 98 €
12:20 Loviisa - Loviisan matkahuolto 98 €
12:50 Porvoo - Porvoon turistipysäkki 98 €
Hintaryhmät
A: Kuljetus, Aikuinen

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.