Jyrkilä Oy - Pyhtään kulttuuritalon kesäkonsertit: Jonna Tervomaa, Vilma Alina

Pyhtään kulttuuritalon kesäkonsertit: Jonna Tervomaa, Vilma Alina06.08.2022


Seitsemän Emma-patsasta voittanut Jonna Tervomaa on ikoninen hahmo Suomen pop- ja rock-kentällä. Teosto-palkittu artisti tunnetaan Suljettu sydän ja Yhtä en saa - ikivihreistä, mutta myös tuoreemmista helmistä kuten Disco Melancholia tai Minä toivon.

Tervomaan pitkäsoitoista Parempi loppu nousi Suomen virallisen albumilistan ykköseksi, Halo on myynyt platinaa ja Eläköön puolestaan kultaa.

Jonna Tervomaan uljaan uran salaisuuksia ovat upea live-esiintyjän karisma, upea ääni ja musiikin tulkitsijan voima. Tervomaan laulut ovat yhdistäneet erilaisia ihmisiä jo vuosia. Artisti haastaa itsensä aina uudestaan ja vaatii myös bändiltään omistautumista ja heittäytymistä.

Vuoden kevyen musiikin tekijä -palkinnon syksyllä 2020 saanut Vilma Alina on ottanut pysyvän harppauksen tulevaisuuden lupauksien joukosta Suomen pop-musiikin tekijöiden eturintamaan.

Vilma Alina tunnetaan taitavana lauluntekijänä, joka valloittaa koskettavilla teksteillä ja tulkinnalla.

Universalille levyttävän artistin musiikkia on striimattu suoratoistopalveluissa yli 65 miljoonaa kertaa. Vilma Alinan tuorein albumi True Crime ilmestyi syksyllä 2021, sisältäe platinarajan rikkoneen radio- ja striimihitin Rikollinen.

Myös aiemmat pitkäsoitot ovat olleet menestyksiä. Debyyttialbumi Ufoja(2016) ja Tulva (2019) ovat saavuttaneet platinaa.

Vilma Alina on vuosien varrella ehtinyt säveltää myös muille artisteille. Monipuolinen artisti on tuttu näky festarien ja klubien lavoilta.

Kuljetuksen hinta 12/10 euroa sis. meno/paluukuljetukset.
Lähtöaikataulu ja hinnat

A
18:45 Hamina - Haminan linja-autoasema 12 €
19:00 Kotka - Karhulan linja-autoasema 10 €
19:20 Kotka - Kotkan linja-autoasema 10 €
19:35 Kotka - Jyrkilän tallit 10 €
Hintaryhmät
A: Kuljetus, Aikuinen

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.