Jyrkilä Oy - Ronja Ryövärintytär - Suomen Kansallisteatteri

Ronja Ryövärintytär - Suomen Kansallisteatteri03.12.2022


Astrid Lindgrenin Ronja, ryövärintytär on hurmaava koko perheen fantasiaseikkailu, joka nähdään nyt ensimmäistä kertaa Kansallisteatterin Suurella näyttämöllä.

Myrsky-yönä salama halkaisee ikivanhan Matiaksenlinnan kahtia ‒ ja linnanpuolikkaiden väliin repeää pohjattoman syvä Helvetinkuilu. Samana yönä syntyy ryöväripäällikkö Matiakselle tytär, joka saa nimekseen Ronja. Ronjan varttuessa hänelle koittaa aika lähteä kotilinnan puolikkaasta suureen maailmaan. Se maailma on kaunis ja täynnä seikkailuja ‒ mutta myös vaaroja. Läheisessä metsässä asuu Borkan johtama ryövärijoukkio, jonka kanssa Matias ja hänen väkensä ovat vihamielisissä väleissä. Borkan ryöväreiden lisäksi metsässä vaanii myös muita uhkaavia olentoja, kuten männiäisiä sekä julmia ajattaroita.

Eräänä päivänä Ronja tapaa samanikäisen Birkin, Borkan pojan, jonka olemassaolosta Matiaksen joukko on ollut täysin tietämätön. Birk kertoo Ronjalle, kuinka lainvalvojien ahdistamat Borkan ryövärit ovat joutuneet pakenemaan pois kotimetsästään. Nyt he ovat asettuneet asumaan linnan toiseen puolikkaaseen Helvetinkuilun toiselle puolen. Ryöväri-isien viha toisiaan kohtaan vain kasvaa uuden naapuruuden myötä, mutta voivatko Ronja ja Birk löytää ystävät toisistaan?

Tarina ystävyyden voimasta ja kevään kaipuusta

Astrid Lindgrenin Ronja, ryövärintytär (Ronja Rövardotter, 1981) on koko perheen klassikko, jota lukijat ympäri maailman ovat rakastaneet jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Se kertoo ajattoman tarinan ystävyyden voimasta, kevään ja vapauden kaipuusta, vastuun ottamisesta ja ennakkoluulojen voittamisesta ‒ siitä, että lopulta me ihmiset olemme keskenämme enemmän samanlaisia kuin erilaisia.

Akse Petterssonin sovittama ja Aleksis Meaneyn ohjaama näyttämöteos kutsuu mukaan huimaan seikkailuun, joka aiheuttaa yhtä lailla jännityksen väristyksiä kuin vapautunutta naurua. Upeasti visualisoidussa esityksessä Kansallisteatterin Suuri näyttämö muuttuu lumoavan fantasian näyttämöksi, joka valloittaa kauneudellaan sydämet sekä pieniltä että isoilta katsojilta. Ronjan ja Birkin rooleissa nähdään upeat Aksa Korttila ja Otto Rokk

Esitystä suositellaan yli 6-vuotiaille. Näytös klo 13 Suurella näyttämöllä.

Matkan hinta: Aikuiset 75 euroa/hlö ja lapset alle 17v  55 euroa sis. Lipun näytökseen permannolta sekä kuljetukset.


""


 


 
Lähtöaikataulu ja hinnat

A B
09:50 Hamina - Haminan linja-autoasema 75 € 55 €
10:10 Kotka - Karhulan linja-autoasema 75 € 55 €
10:30 Kotka - Kotkan linja-autoasema 75 € 55 €
10:50 Kotka - Jyrkilän tallit 75 € 55 €
10:55 Pyhtää - Siltakylän pikavuoropys. 75 € 55 €
11:05 Pyhtää - Pyhtään kk pikavuoropys. 75 € 55 €
11:20 Loviisa - Loviisan matkahuolto 75 € 55 €
11:50 Porvoo - Porvoon turistipysäkki 75 € 55 €
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen
B: Lapset alle 17v

Matkapaketti sisältää
Kuljetus ja lippu

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.