Jyrkilä Oy - Ilmajoen musiikkijuhlat: Armi - Oopperan kokoinen henkilö.16.6. - 17.6.

Ilmajoen musiikkijuhlat: Armi - Oopperan kokoinen henkilö.16.6. - 17.6.16.06.2023


Armi Ratian tarina on täynnä legendaarisia Marimekko-kaskuja, juhlia, menestyksen aallonharjaa ja vastapainona suurta epätoivoa, pettymyksiä, vihaa sekä taistelua rakkauden saamisesta ja antamisesta. Ooppera luo muotokuvan, jossa vahvana tunnettu nainen yrittää asettua itsensä kokoiseen muottiin, ​siinä kuitenkaan onnistumatta.

Armi Ratia on ollut rakentamassa identiteettiämme ja antanut vahvan äänen suomalaiselle muotoilulle. Hänen yhdessä miehensä kanssa perustama tekstiiliyritys Marimekko on jatkanut maailmanvalloitustaan 50-luvun jälleenrakentamisen ajoista tähän päivään.

Ilmajoen ooppera-areena Kyrönjoen varrella on täydellinen tausta luonnonlapsi Armin tarinan kehykseksi. Oopperan lähtöidean isä on edesmennyt säveltäjä Jaakko Kuusisto, joka näki Armin tarinan ja lakeuden ​maiseman sointuvan täydellisesti yhteen.

Rooleissa mm. Lilli Paasikivi, Minna-Leena Lahti, Aarne Pelkonen, Mari Palo, Piia Komsi, Jeni Packalen, Tuomas Miettola ja Nicholas Söderlund.


Matkaohjelma:

16.6. Keräily: Tallit - Kotka las - Karhula las - Hamina las - Kouvola matkakeskus. Matkalla omakustanteinen kahvitauko.

12:30 Saavumme Vanhan Keuruun alueelle Pappilan pihaan. Keuruun Vanhassa Pappilassa mamselli vastaanottaa meidät ja kertoo pappilan historiasta ja sen 12 kirkkoherrasta.

Esittelyn jälkeen nautimme herkullisen Pappilan kesälounaan alku-, pää- ja jälkiruokineen (noutopöytä).

Lounaan jälkeen piipahdus pappilan vanhassa kivinavetassa ainutlaatuisessa putiikissa Tiltaltti Shopissa muodin, asusteiden, korujen ja lahjojen parissa.

14:30  Kaisa -piika johdattaa meidät Keski-Suomen vanhimpaan puukirkkoon, Keuruun Vanhaan kirkkoon, jonka runsaat ja kauniit maalaukset kertovat menneiden sukupolvien uskosta, toiveista ja pelosta. Kaisan tarinat herättävät henkiin entisten aikojen rovastien, ruustinnoiden ja palvelusväen värikkäät vaiheet. Vanhan kirkon ympärillä on kaunis kiviaidan ympäröimä kirkkotarha.

15:30 tutustuminen Keuruun vanhalle rautatieasemalle, jossa ‘Keräilyn kätköistä’ -näyttelyssä parhaimmalle paikalle ovat esille päässeet entisajan nuket, nautintoaineet ja emalit.

16:30 matka jatkuu kohti Seinäjokea jossa majoitumme (Seinäjoella n klo 18:30). Ilta vapaata aikaa.

17.6.

Aamiainen hotellilla.

Aamiaisen jälkeen klo 11:00 mahdollisuus lähteä bussilla tunnin mittaiselle opastetulle kaupunkikierrokselle.

12:00 Lähdemme kohti Ilmajokea (matka n 20 minuuttia.

13:00 Esitys alkaa.

Esityksen jälkeen siirrymme bussilla Ilmajoen keskustaan lounasravintola Wanhaan pankkiin jossa nautimme maittavan ja runsaan aterian juhlanoutopöydästä.

Ruokailun jälkeen lähdemme kotimatkalle. Matkalla pidämme omakustanteisen kahvitauon.

Matkan hinta 335 euroa/hlö sis. Kuljetukset ja kuljettajan palvelut, lounas sekä opastukset Keuruulla, majoitus Seinäjoella kahden hengen huoneessa aamiaisella, opastettu bussikierros Seinäjoella, lippu oopperaan sekä juhlanoutopöytäruokailu Ilmajoella. 

Matkapaketti Yhden hengen huoneessa 365 euroa.

Huom! Laskutuslisä 6 euroa. Maksamalla ennakkoon verkossa ei laskutuslisää. Paikkavaraus bussissa 10 euroa.

Lähtöaikataulu ja hinnat

A B
07:15 Kotka - Jyrkilän tallit 335 € 365 €
07:30 Kotka - Kotkan linja-autoasema 335 € 365 €
07:50 Kotka - Karhulan Linja-autoasema 335 € 365 €
08:05 Hamina - Haminan linja-autoasema 335 € 365 €
08:40 Kouvola - Matkakeskus 335 € 365 €
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen
B: Matkapaketti 1HH

Matkapaketti sisältää
Matkapaketti

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.