Jyrkilä Oy - Hiihtomatka Levi ja Iso-Syöte 11.4. - 18.4.

Hiihtomatka Levi ja Iso-Syöte 11.4. - 18.4.11.04.2023


Keväinen Lappi on elämys joka kaikkien pakko kokea. Yöllä pakkanen hieman nipistelee mutta päivällä kevätaurinko jo kutittelee posken päitä. Kauniin valkoiset hanget ja kaunis tähtitaivas illalla revontulien kera tarjoavat elämyksiä joita ei pysty unohtamaan vaan ne haluaa kokea yhä uudelleen. Lähde siis mukaan nauttimaan tästä kaikesta Jyrkilän kyydeillä matkalle jossa lähes kaikki on suunniteltu jo valmiiksi. Sinun ei tarvitse kuin nauttia.

Matkaohjelma:

11.4. Keräily Tallit - Kotka las - Karhula las - Hamina las - Leikari  - Kouvola. Matkalla omakustanteiset kahvi ja lounas pysähdykset.

Illalla n klo 20 saapuminen Leville ja majoittuminen Sokos hotelli Levi. Illallinen hotellilla. Levi on tunturi Sirkan kylässä Kittilän kunnassa. Levin huippu on 530,3 metriä merenpinnan yläpuolella. Levi tunnetaan Levin matkailukeskuksesta, joka on Suomen suurin talviurheilukeskus. Levillä on 43 pituudeltaan ja vaativuudeltaan vaihtelevaa laskettelurinnettä ja Suomen suurin hiihtokoulu.

12.4.

Aamiainen hotellilla.

Aamiaisen jälkeen mahdollisuus lähteä hiihtämän yhdessä. Valitsemme reitin joka sopii kaikille. Mahdollisuus myös suksivuokraan (lisämaksullinen) jos sinulla ei ole omia välineitä.

Paluu hotellille ja saunat lämpimänä. Ilallinen hotellilla.

13.4.

Aamiainen hotellilla.

Tänään ohjelmassa on vapaata aikaa omatoimiseen ulkoiluun tai halukkaille ohjelmassa olisi Huskyajelua (lisämaksulinen; hinta tarkentuu lähiaikoina) . Kokemus on todella ainutlaatuinen kun päästämme innokkaat karvakorvat vauhtiin. Kuljemme läpi upeiden metsämaisemien. 

Saunat ja ilallinen hotellilla.

14.4.

Aamiainen hotellilla.

Mahdollisuus viettää päivä omatoimisesti hiihtäen tai patikoiden. Levi tarjoaa lähes rajattomasti mahdollisuuksia erilaisiin aktiviteetteihin.

Saunat ja illallinen hotellilla.

15.4.

Aamiainen hotellilla.

Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Iso-Syötettä. Matkalla omakustanteinen lounastauko.

Iltapäivällä saavumme Tunturihotelli Iso-Syötteelle. Majoittuminen ja mahdollisuus nauttia kylpylän palveluista. Illallinen hotellilla.

16.4.

Aamiainen hotellilla.

Tänään pääsemme kokeilemaan oppaan kanssa lumikenkävaellusta. Vaellus ei ole vaativa joten sopii kaikille. Varmasti elämys upeassa tunturimaisemassa.

Iltapäivällä vapaata aikaa nauttia kylpylän palveluista tai käydä hiihtämässä.

Illallinen hotellilla.

17.4.

Aamiainen hotellilla.

Mitä tulee mieleen poropilkistä? Tämän päivän jälkeen olet kokemusta rikkaampi. Hanhilammen kodalta lähdetään poronohjaamana läheiselle lammelle pilkille. Poromies kertoo tarinoita poron elämästä,kalastuksesta ja Syötteen mahtavasta luonnosta. Tietysti pääsemme myös itse kokeilemaan kalaonnea. Pilkin jälkeen siirrymme Hanhilammen eräkodalle jossa nautimme herkullisen keittolounaan.

18.4.

Aamiainen hotellilla.

Klo 10 aloitamme kotimatkan. Matkalla omakustanteiset kahvi ja ruoka pysähdykset. Kotkaan saavumme n klo 20.


Matkan hintan 895 euroa sis. Kuljetukset ja kuljettajan palvelut, majoitus kahden hengen huoneessa puolihoidolla (aamiainen ja illallinen), ohjelmassa mainitut retket (Huskysafari lisämaksullinen), Iso-Syötteellä kylpylän käytön.

Matkapaketti yhden hengen huoneessa 1155 euroa.

Laskutuslisä 6 euroa/lasku. Maksamalla verkossa varauksen yhteydessä ei laskutuslisää.Lähtöaikataulu ja hinnat

A B
05:00 Kotka - Jyrkilän tallit 895 € 1155 €
05:15 Kotka - Kotkan linja-autoasema 895 € 1155 €
05:30 Kotka - Karhulan Linja-autoasema 895 € 1155 €
05:50 Hamina - Haminan linja-autoasema 895 € 1155 €
06:30 Kouvola - Matkakeskus 895 € 1155 €
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen
B: Matkapaketti 1HH

Matkapaketti sisältää
Matkapaketti

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.