Jyrkilä Oy - Taidekeskus Salmela: Matti ja tytöt (Matti Salminen, Lilli Paasikivi ja Mari Palo)

Taidekeskus Salmela: Matti ja tytöt (Matti Salminen, Lilli Paasikivi ja Mari Palo)29.07.2023


Oopperatähdet Matti Salminen, Lilli Paasikivi, Mari Palo vaihtavat viihteelle! Leikkimielisesti nimetyn kokoonpanon kolme mestaria todistavat monipuolisuutensa tunnelmallisella ja suuren suosion saavuttaneella ohjelmistolla. Näyttävän kansainvälisen oopperauran ohella kaikilla kolmella on vankka tausta iskelmämusiikissa, jonka pariin Kuningasbasso Salminen, Palo ja Paasikivi palaavat jälleen erittäin mieluusti. Luvassa on genrerajoja rikkova ilotulitus Merikannosta Monoseen ja Topi Kärjestä Baddingiin. Esiintyjäkaartin kruunaavat tähtipianisti ja verraton show-esiintyjä Jukka Nykänen, viulisti Maija Linkola sekä kontrabasson monitaitoinen luottomies Eero Ignatius.

Matti Salminen on yksi aikamme menestyneimpiä suomalaisia oopperalaulajia. Häntä ei olekaan turhaan tituleerattu Kuningasbassoksi. Hänen huikea, yli 50 vuotta kestänyt uransa on vienyt Salmisen maailman merkittävimmille oopperanäyttämöille Bayreuthista Berliiniin ja Milanosta Metropolitaniin. Matti on rajoja rikkova, monipuolinen laulaja, joka on oopperaohjelmistonsa rinnalla profiloitunut myös kevyemmän laulumusiikin esittäjänä.

Lilli Paasikivi on uransa aikana esittänyt useita äänityyppinsä keskeisiä oopperarooleja Rossinista Wagneriin ja Verdiin. Oopperatyön rinnalla Paasikivi on esiintynyt laajasti arvostettujen orkestereiden solistina. Uransa aikana hän on hoitanut myös useista klassisen musiikin hallinnollisia tehtäviä. Tällä hetkellä hän toimii Kansallisoopperan taiteellisena johtajana ja organisoi vapaa-aikanaan Töölöntorin Suvivirsi-tapahtumaa sekä Kiskon Sydänkesän säveliä -konserttisarjaa.

Mari Palo tunnetaan monipuolisena laulajana, joka taipuu tehtävän mukaan oopperasta musikaaliin ja populäärimpään ohjelmistoon. Marin valovoimainen lavapersoona, persoonallisen kaunis ääni ja vahva musikaalisuus hurmaa kuulijat kerta toisensa jälkeen. Marin roolityö papinrouva Monana Jaakko Kuusiston oopperassa Jää oli yksi viime kauden suuria taiteellisia voittoja. Mari Palo toimii Oulun musiikkijuhlien taiteellisena johtajana yhdessä Jukka Perkon kanssa.

Pianisti Jukka Nykänen on huikean monipuolinen pianisti, joka on kotonaan niin konserttilavalla kuin teatterinäyttämöllä.

Viulisti Maija Linkola taitaa tyylin kuin tyylin. Päätoimisesti hän toimii Suomen Kansallisoopperan ensiviulistina.

Eero Ignatius soittaa Helsingin Kaupunginorkesterin kontrabassoryhmässä. Sinfonisen ohjelmiston ohella hän pyrkii musisoimaan monipuolisesti erilaisen ohjelmiston parissa.

Matkan hinta 108 euroa sis. Kuljetukset, lipun  A-katsomosta sekä väliaikatarjoilun.

Matkan hinta ilman väliaikatarjoilua 96 euroa sis. Kuljetukset sekä lipun A-katsomosta.

Konsertti alkaa klo 16:00 ja kesto 1h 45min.
Lähtöaikataulu ja hinnat

A B
12:20 Kotka - Jyrkilän tallit 108 € 96 €
12:35 Kotka - Kotkan linja-autoasema 108 € 96 €
12:50 Kotka - Karhulan Linja-autoasema 108 € 96 €
13:10 Hamina - Haminan linja-autoasema 108 € 96 €
13:50 Kouvola - Matkakeskus 108 € 96 €
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen
B: Matkapaketti ilman väliaikatarjoilua

Matkapaketti sisältää
Matkapaketti

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.