Jyrkilä Oy - Upea Kulttuuri- ja Kartanomatka Viroon (3pv)

Upea Kulttuuri- ja Kartanomatka Viroon (3pv)18.07.2018


Matkaohjelma:

1.Päivä

Keräily Hamina - Karhula - Kotka - Tallit - Loviisa - Porvoo.

09:00 M/s Finlandia lähtee kohti Tallinnaa. Laivalla nautimme laivan runsaan aamiaisbuffetin.Tallinnaan saavumme klo 11:15 missä oppaamme on meitä vastassa.

Matkan varrella tehdään pysähdys Paidessa jossa tutustumme aikatorniin. Aikatorniin jossa näytteillä Paiden ja Järvamaan historiaa. Ritarilinna on perustettu viimeistään v.1265. Restauroidusta päätornista avautuu komea näkymä kaupunkiin. Paiden Vallimäellä sijaitsevaan torniin on perustettu historiakeskus Wittenstein. Aikakoneen roolissa on hissi, joka kulkee aikakaudesta toiseen. Tornin eri kerroksissa voi perehtyä muinaisaikaan, Liivinmaan ritarikunnan aikaan, kuninkaiden ja keisarien aikaan, ensimmäiseen itsenäisyysaikaan, miehityksiin ja itsenäisyyden palauttamisen aikaan. Jokaisessa kerroksessa tajotaan snapsit. n.1,5 h . 

 Matkakahvit juodaan Adaveren tuulimyllyn kahvilassa( nakkipiirakka ja rinkeli ) 

Klo 17.00 majoittuminen Tartossa Dorpat Hotellissa.

Klo 18.00 illallinen hotellissa

 Iltakävelykierros Tartossa. Historia on muuttanut Tartoa paljon, vanhoista hansa-ajoista ovat jäljellä vain muistot ja joka kesä järjestävät kansanväliset Hansapäivät.


2.Päivä

 Aamiaisen jälkeen n klo 10 matka jatkuu Valgaan ja Valkaan. Lyhyen tutustumiskierroksen aikana poketaan naapurimaahan ostoksille. Tämä päivän pääpiste on pohjoismaista kansallisromantiikkaa edustava TAAGEPERAN kartano. Taagaperan kartano on perustettu jo 1500 luvulla. Linna pidetään yhtenä Europan kaunempana jugendtyylisenä kartanona.

Linnassa kevyt keittolounas

Klo17.00 majoittuminen Viljandi Grand Hotellissa

Klo 19.00 Buffet illallinen Grand Viljandi hotellissa.  Iltakävely Viljandissa, joka sai kaupungin oikeudet v. 1283. Viljandi oli tärkeä Hansatien varrella oleva pysähdyspaikka Pärnun –Tarton- Novgorodin välillä. Kävelemme vanhan Liivimaan suurimman linnan raunioilla ja tutustutaan keskustaan. Ihailemme maalauksellista Viljandijärveä ja kuulemme legendan Viljandin lautturista. 1800 –luvulla Viljandi oli yksi Viron kulttuurielämän keskuksista. Nykysin kaupungissa toimivat mm. teatterikoulu ja moderni Ugala –teatteritalo.

3.Päivä

Klo 10.00 aamiaisen matkamme jatkuu Viljandista Olustveren kartanon kautta Tallinnan. Iltapäivällä tutustumme Sakun olutapanimoon. Tehtaan kierros ja olutmaistiaiset. Sakun pubissa nautitaan lounas.

Klo 18:30. M/s Finlandia lähtee  Tallinnasta kohti Helsinkia jonne saavumme klo 21:15. Ajo kotipaikkakunnalle.

Matkan hinta: 375€ sis. Kuljetukset, kuljettajan ja oppaan palvelut, laivamatkat kansipaikoin, aamiaisbuffet menomatkalla, kaikki ohjelmassa mainitut ruokailut sekä vierailut kohteissa, majoitus 2- hengen huoneissa.

Upea Kulttuuri- ja Kartanomatka Viroon (3pv) 1 Upea Kulttuuri- ja Kartanomatka Viroon (3pv) 2 Upea Kulttuuri- ja Kartanomatka Viroon (3pv) 3 Upea Kulttuuri- ja Kartanomatka Viroon (3pv) 4

Klikkaa kuvaa nähdäksesi suuurempana

Lähtöaikataulu ja hinnat

A
05:00 Hamina - Haminan linja-autoasema 375 €
05:20 Kotka - Karhulan linja-autoasema 375 €
05:40 Kotka - Kotkan linja-autoasema 375 €
06:00 Kotka - Jyrkilän tallit 375 €
06:05 Pyhtää - Siltakylän pikavuoropys. 375 €
06:15 Pyhtää - Pyhtään kk pikavuoropys. 375 €
06:30 Loviisa - Loviisan matkahuolto 375 €
07:00 Porvoo - Porvoon turistipysäkki 375 €
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen

Matkapaketti sisältää
Matkapaketti

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.