Jyrkilä Oy - Siguldan kukkamarkkinat Latviassa 3pv

Siguldan kukkamarkkinat Latviassa 3pv

Matka on loppuunmyyty, kysy peruutuspaikkoja 050-3866001.

Voit myös ilmoittautua jonotuslistalle täällä, ja saat sähköpostiisi ilmoituksen kun haluamaasi matkaan vapautuu paikka.


03.05.2019    |    Loppuunmyyty, kysy peruutuspaikkoja


Viehättävän Siguldan valtteja ovat historia ja luonnonkaunis ympäristö. Viherpeukalon unelmakohde on Latvian Plant Parade - Siguldan kasvimarkkinat, jossa kotipuutarhuri voi täydentää puutarhaansa mitä upeimmilla taimivalinnoilla kukista, pensaista tai puista. Markkinoilla myydään myös kaikenlaisia käsitöitä ja paikallista maatilatuotantoa. Tämä on Latvian tärkeä puutarha-alan tapahtuma, jota on järjestetty jo 11 vuotta. Markkinoiden päätehtävä on tehdä tunnetuksi Latviassa kasvatettavia kasveja. Myynnissä onkin vain latvialaista tuotantoa ja taimien hinnat ovat huomattavasti edullisempia kuin Suomessa. Paikalliset asukkaat ovat siellä myymässä puutarhojensa vanhoja perennakantoja.

Sigulda sijaitsee paikassa, joka on täynnä luonnon kauneutta ja kulttuurihistoriallisia nähtävyyksiä. Jo yli kahden vuosisadan ajan kolme keskiaikaista linnaa ja viehättävät luonnon maisemat, jotka avautuvat Gauja-joen laakson rinteiltä, ovat inspiroineet ihmisiä näkemään tätä kaikkea omin silmin. 

Matkaohjelma:

3.5.

Keräily Hamina - Karhula - Kotka - Pyhtää - Loviisa.

09:00 M/s Finlandia lähtee Länsiterminaalista kohti Tallinnaa. Laivalla nautimme runsaan buffetaamiaisen. Tallinnaan saavumme 11:15 josta jatkamme omalla bussilla kohti Pärnua. Pärnussa majoitumme hotelli Strand spa&Conference hotelliin. Majoittumisen jälkeen teemme pienen kiertoajalun Pärnussa. Vapaata aikaa katsella Pärnua tai nautiskella Spa osastolla.

4.5.

Aamiainen hotellilla. Aamiaisen jälkeen matkaamme kohti Siguldaa ja kukkamarkkinoita. Markkinoilla vietämme n 4 tuntia. Paluumatkalla pysähdymme Latvian ja Viron rajalla jossa mahdollisuus tehdä ostoksia. Ilta vapaa-aikaa.

5.5.

Aamiainen hotellilla. Klo 12 luovutamme huoneet ja lähdemme bussilla kohti Tallinnaa. Tallinnassa vapaata aikaa tehdä ostoksia tai tehdä kävelykierros aina kiehtovassa vanhassa kaupungissa. Siirrymme klo 17:15 terminaaliin. M/s Finlandia lähtee kohti Helsinkiä klo 18:30. Laivamatkalla nautimme maittavan buffetillallisen. Saavumme Helsinkiin klo 21:15 josta jatkamme kotia kohti.

Matkan hinta: 355 euroa/hlö sis. Kuljetukset, laivamatkat kansipaikoin, buffet laivalla molempiin suuntiin, majoitus Strand Spa&Conference hotellissa kahden hengen huoneessa, aamiaiset hotellilla sekä spa osaston käytön.
Siguldan kukkamarkkinat Latviassa 3pv 1 Siguldan kukkamarkkinat Latviassa 3pv 2 Siguldan kukkamarkkinat Latviassa 3pv 3

Klikkaa kuvaa nähdäksesi suuurempana

Lähtöaikataulu ja hinnat

A B
05:15 Hamina - Haminan linja-autoasema 355 € 440 €
05:30 Kotka - Karhulan linja-autoasema 355 € 440 €
05:45 Kotka - Kotkan linja-autoasema 355 € 440 €
06:00 Kotka - Jyrkilän tallit 355 € 440 €
06:30 Loviisa - Loviisan matkahuolto 355 € 440 €
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen
B: Matkapaketti 1HH

Matkapaketti sisältää
Matkapaketti 2HH

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta