Jyrkilä Oy - Danny - Musikaali Valkeakosken kesäteatterissa

Danny - Musikaali Valkeakosken kesäteatterissa13.07.2019


Kesällä 2019 Suomen Kesäteatteri esittää Valkeakoskella musikaalin Ilkka "Danny" Lipsasen elämästä. Hersyvän huumorin värittämä elämäntarina vie katsojan pitkin Dannyn vauhdikasta ja tapahtumarikasta elämää Porista Helsinkiin, kohti iskelmätaivaan suursuosiota ja musiikkineuvoksen asemaa. Musikaalissa saadaan ihailla menneiden vuosikymmenien näyttäviä showkiertueita ja unohtumattomia radiohittejä, kuten Kauan, Tahdon olla sulle hellä, Tuulensuojaan, Kesäkatu ja Vähän ennen kyyneleitä. Saamme myös kurkistaa laulajan yksityiselämän koskettaviin hetkiin kulissien takana, rakkauselämän käännekohtiin ja musiikkibisneksen kovaan maailmaan. Danny on musikaali nuoren laulajan kunnianhimosta, viihdemaailman raadollisuudesta ja kyvystä rakastaa.

Miespäärooleissa lavalla nähdään karismaattiset näyttelijät Lauri Mikkola ja Ilkka Koivula. Laulaja Lauri Mikkola on hurmannut upealla lauluäänellään mm. suursuosion saaneessa Helsingin kaupunginteatterin Kinky Boots -musikaalissa sekä tv:stä tutuissa ohjelmissa kuten Voice of Finland ja Uuden Musiikin Kilpailu. Pitkän uran lavalla tehnyt karismaattinen suosikkinäyttelijä Ilkka Koivula on nähty Dannyn roolissa myös aikaisemmin (2005). Lavalla naispäärooleissa ihastuttavat Susanna Laine, Ushma Karnani ja Erika Vikman. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Harri Penttilä sekä tanssijat Ansku Bergström ja Janne Talasma. Musikaalin taidokkaan liveorkesterin kapellimestarina toimii Ali Ahmaniemi. Orkesterissa lisäksi Sampsa Rättäri, Teemu Broman ja Jimi Hautamäki. 

Koreografia: Ansku Bergström 

Puvustus: Arja Sahno 

Maskeerauksen suunnittelu: Pirjo Laihiala 

Valkeakosken Apianniemessä sijaitsevan 850-paikkaisen katetun ammattikesäteatterin kehutut musiikkinäytelmät ja tunnelmallinen järvimaisema ovat nostaneet Valkeakosken yhdeksi teatterimatkojen kestosuosikiksi. Vuosien varrella esitykset ovat tuoneet lavalle Suomen estraditaiteen kirkkaimpia tähtiä ja antaneet unohtumattomia teatterikokemuksia jo noin 200 000 katsojalle. 

Esityksen kesto noin 2 h 15 min. Esitys alkaa klo 14

Matkan hinta: 70€ sis. Kuljetuksen ja lipun.


Danny - Musikaali Valkeakosken kesäteatterissa 1 Danny - Musikaali Valkeakosken kesäteatterissa 2

Klikkaa kuvaa nähdäksesi suuurempana

Lähtöaikataulu ja hinnat

A
09:00 Hamina - Haminan linja-autoasema 70 €
09:20 Kotka - Karhulan linja-autoasema 70 €
09:40 Kotka - Kotkan linja-autoasema 70 €
10:00 Kotka - Jyrkilän tallit 70 €
10:05 Pyhtää - Siltakylän pikavuoropys. 70 €
10:15 Pyhtää - Pyhtään kk pikavuoropys. 70 €
10:30 Loviisa - Loviisan matkahuolto 70 €
11:00 Porvoo - Porvoon turistipysäkki 70 €
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen

Matkapaketti sisältää
Kuljetus ja lippu

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.