Jyrkilä Oy - Luontokeskus Haltia sekä Seurasaaren ulkomuseo.

Luontokeskus Haltia sekä Seurasaaren ulkomuseo.26.06.2019


Suomen luontokeskus Haltia on lasten ja aikuisten elämyksellinen vierailukohde, jonka näyttelyissä koko Suomen monipuolinen luonto esittäytyy. Haltiassa kohtaat suomalaisen luonnon eläimiä ja maisemia etelän saaristoista Lapin tuntureille ja näet yhden vierailun aikana kaikki Suomen vuodenajat. Luontopanoraamoja on nyt lähes 60 kpl, aiemman 15 kpl sijaan. Suomen luonnon viisi vuodenaikaa: kaamos, alkukevät, kevät, kesä ja syksy ovat nyt kaikkien aistittavina. Vaikuttavan visuaalisen päänäyttelysalin lisäksi pääset tutustumaan uuteen virtuaali luontoon, pääkaupunkiseudun luontoon, kuuntelemaan aitoja luonnonääniä Kirsi Ihalaisen Luontoäidin Kutsu -ääni-installaatiossa ja istuskelemaan uusittuun autiotupaan. Jos uskallat, voit ryömiä ketunkoloon tai silittää talviuniaan nukkuvaa karhua!

​Tänä vuonna 110-vuotisjuhlaa viettävä Seurasaaren ulkomuseo on paikka, jossa viihtyvät niin isot kuin pienetkin vieraat. Saareen saapuessasi siirryt silmänräpäyksessä menneen ajan maaseudulle, peninkulmien päähän kaupungin vilskeestä.

Kurkista menneen ajan maailmaan savupirteissä, torpissa ja kartanoissa, osallistu opastetuille kierroksille, tutustu uudistettuun Pappilaan puutarhoineen ja kokeile historiaa omin käsin.  

Voit myös herkutella museon kahvilassa ja piipahtaa uudistetussa museokaupassa, josta löydät uniikkeja, museon tunnelmaa henkiviä tuotteita. Kaikki rakennukset on siirretty ulkomuseoon eri puolilta Suomea – Seurasaarta ei syyttä kutsuta talonpoikaiseksi Suomeksi pienoiskoossa.

Matkan ohjelma:

Keräily Hamina - Karhula - Kotka - Tallit

09:15 Nautimme aamukahvit Porvoon idyllisellä paahtimolla (Kahvi + suolainen pala)

11.00 Opastettu kierros luontokeskus Haltiassa. Kierroksen jälkeen aikaa tutustua näyttelyyn omatoimisesti.

12:30 Lounas Haltiassa.

14:00 Opastettu kierros Seurasaaren ulkomuseoalueella. Kierroksen jälkeen vapaata aikaa katsella omatoimisesti, piipahtaa museopuodissa tai vaikka nauttia iltapäiväkahvit.

16:00Lähdemme kotimatkalle.

Matkan hinta 95 euroa sis. Kuljetukset, opastetut kierrokset Haltiassa ja Seurasaaressa, aamukahvit Porvoossa sekä runsas lounas Haltiassa.

Huom! Maksu ennakkoon verkossa, laskulla tai bussissa kortilla (ei käteismaksua)


Luontokeskus Haltia sekä Seurasaaren ulkomuseo. 1 Luontokeskus Haltia sekä Seurasaaren ulkomuseo. 2 Luontokeskus Haltia sekä Seurasaaren ulkomuseo. 3

Klikkaa kuvaa nähdäksesi suuurempana

Lähtöaikataulu ja hinnat

A
07:20 Hamina - Haminan linja-autoasema 95 €
07:40 Kotka - Karhulan linja-autoasema 95 €
08:00 Kotka - Kotkan linja-autoasema 95 €
08:20 Kotka - Jyrkilän tallit 95 €
08:25 Pyhtää - Siltakylän pikavuoropys. 95 €
08:35 Pyhtää - Pyhtään kk pikavuoropys. 95 €
08:50 Loviisa - Loviisan matkahuolto 95 €
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen

Matkapaketti sisältää
Matkapaketti

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta

Aloita varaaminen tästäValitettavasti vapaiden lippujen määrä ei riitä
passengers.validation.frontseats
Syötä kaikille matkustajille etunimi, sukunimi, lipun tyyppi, kyytiinnousupaikka ja mahdolliset lisäkysymykset.