Jyrkilä Oy - Kari Tapio - Olen suomalainen musiikkinäytelmä Lappeenrannan kesäteatterissa

Kari Tapio - Olen suomalainen musiikkinäytelmä Lappeenrannan kesäteatterissa

Matka on loppuunmyyty, kysy peruutuspaikkoja 050-3866001.

Voit myös ilmoittautua jonotuslistalle täällä, ja saat sähköpostiisi ilmoituksen kun haluamaasi matkaan vapautuu paikka.


05.07.2019    |    Loppuunmyyty, kysy peruutuspaikkoja


Viime vuonna yleisöennätyksensä tehneen Lappeenrannan kesäteatterin kesän 2019 näytelmä on nimeltään Olen suomalainen. Näytelmä on komediallinen musiikkinäytelmä, joka kertoo rakastetun tulkitsijan, Kari Tapion elämästä ja urasta iloneen ja suruineen, loistoineen ja kommelluksineen. Näytelmässä kuullaan Kari Tapion suurimpia hittejä, jotka yhdessä dialogin kanssa muodostavat mieleenpainuvan kuvan upeaäänisestä taiteilijasta. Näytelmä saa katsojan hymyilemään ja koskettaa sielun syövereitä myöten. Musiikin ajattomuus puhuttelee meitä kaikkia ja piirtää kattavan kuvan suomalaisesta sielunmaisemasta.

Kari Tapio oli yksi meistä. Mieleltään ja mielestään tavallinen mies, jolla oli käynyt suuri onni. Hän pääsi toteuttamaan unelmaansa. Kovan työn ja monien vastoinkäymisten kautta hän nousi koko kansan rakastetuimmaksi taiteilijaksi. Kuulijat rakastuivat Kari Tapion koruttoman komeaan ääneen, mutta myös persoonaan, joka ei ylentänyt itseään, vaan halusi aina olla kuulijoidensa kaltainen. 

- Olen todella kiitollinen ja onnekas, että saan kirjoittajana astua Kari Tapion vaiherikkaaseen elämään. Tutustua tähän kiistatta yhteen suosituimmista suomalaislaulajista. Mennä hänen päänsä sisälle ja yrittää ymmärtää miksi hänen elämä meni niin kuin meni. Prosessin aikana olen törmännyt valtavaan määrään mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka ovat jääneet ainakin minulta aiemmin pimentoon. Näitä herkkuja paljastetaan sitten Olen suomalainen -näytelmässä, kertoo näytelmän käsikirjoittaja Mika Räinä. 

- Riemulla hyppään tähän seikkailuun, joka valoittaa tuon sinivalkoisen äänen ja suuren persoonan monipuolista elämää!, kommentoi näytelmän ohjauksesta ja koreografiasta vastaava Osku Heiskanen.  

Olen suomalainen -näytelmän rooleissa nähdään Kari Tapiota esittävä Antti Paavilainen, puolisoaan Piaa näyttelevä Miia Nuutila, sekä Reijo Taipaleen kenkiin astuva Mika Räinä. Näytelmän ohjauksesta ja koreografiasta vastaa Osku Heiskanen. Käsikirjoituksen on laatinut Mika Räinä. Näytelmän livemusiikista on vastuussa A. P. Band. 

Näytös klo 19

Matkan hinta 69€ sis. Kuljetuksen ja lipun

Huom! Maksu ennakkoon verkossa, laskulla tai bussissa kortilla (ei käteismaksua)
Lähtöaikataulu ja hinnat

A
16:00 Kotka - Jyrkilän tallit 69 €
16:20 Kotka - Kotkan linja-autoasema 69 €
16:40 Kotka - Karhulan linja-autoasema 69 €
16:50 Kotka - Leikarin pysäkki 69 €
17:00 Hamina - Haminan linja-autoasema 69 €
Hintaryhmät
A: Matkapaketti, Aikuinen

Matkapaketti sisältää
Matkapaketti

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta