Jyrkilä Oy - ED SHEERAN Malmin lentokentällä Auto 2

ED SHEERAN Malmin lentokentällä Auto 2

Matka on loppuunmyyty, kysy peruutuspaikkoja 050-3866001.

Voit myös ilmoittautua jonotuslistalle täällä, ja saat sähköpostiisi ilmoituksen kun haluamaasi matkaan vapautuu paikka.


24.07.2019    |    Loppuunmyyty, kysy peruutuspaikkoja


ED SHEERANIN ENNÄTYKSIÄ RIKKOVA MAAILMANKIERTUE SUOMEEN HEINÄKUUSSA

Maailman tämän hetken ylivoimaisesti suosituin liveartisti Ed Sheeran saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen parhaillaan käynnissä olevan Divide-maailmankiertueensa juuri vahvistuneiden lisäpäivien myötä. Lukemattomilla jättihiteillään kuten “Thinking Out Loud”, “Shape of You” ja “Perfect” nykypäivän menestyneimpänä laulaja-lauluntekijänä asemansa juurruttanut brittiartisti konsertoi Helsingissä, Malmin lentokentällä keskiviikkona 24. heinäkuuta 2019. . 

Katusoittajana uransa aloittanut Ed Sheeran sinkosi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2011 ilmestyneellä debyytillään “+” (Plus). Kappaleissaan popin ja rapin elementeillä leikittelevän Ed Sheeranin esikoisalbumin menestystä seuranneet 90 kertaista platinaa myynyt “x” (Multiply) ja julkaisuvuotensa 2017 myyntiennätyksiä hallitseva kolmosalbumi “÷” (Divide) nostivat artistin musiikkitaivaan kirkkaimpien tähtien joukkoon. Moninkertaisesti palkittu ja ennätyksiä levymyynnillään rikkonut Ed Sheeran pitää hallussaan myös Spotifyn kärkipaikkaa kaikkien aikojen streamatuimmalla kappaleella “Shape of You”. Miljardeihin yltävien suoratoistojen lisäksi Suomessakin runsaasti radiosoittoa ansainnut biisintekijä tunnetaan myös lukuisille muille artisteille, kuten Taylor Swiftille ja Justin Bieberille kirjoittamistaan hiteistä. 

Maagista lavakarismaa huokuvan Ed Sheeranin vuoden 2017 maaliskuussa startannut “÷” -kiertue on tähän mennessä hurmannut yli neljän miljoonan henkilön yleisön kuudessa maanosassa. Kaikkialla lipunmyyntiennätyksiä rikkoneelle Ed Sheeranin kiertueelle on tänä vuonna myyty yli kaksi ja puoli miljoonaa lippua pelkästään ensimmäisten kuuden kuukauden aikana eli moninkertaisesti verrattuna mihinkään muuhun artistiin. Ympäri maapalloa hetkessä loppuunmyydyille stadioneille esiintyvän Ed Sheeranin odotettu ensimmäinen esiintyminen Suomessa toteutuu Malmin lentokentällä, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ensi kesän suurimmalle konsertille. 

Ed Sheeran on nähty myös valkokankaalla mm. cameorooleissa Bridget Jones´s Baby -elokuvassa sekä suosikkisarjassa Game of Thrones. Sheeran on myös kiinnitetty näyttelijäksi brittielokuvan mestareiden Richard Curtisin ja Danny Boylen kanssa filmattavaan musiikkikomediaan, joka saa ensi-iltansa syksyllä 2019. 

Konsertin järjestää Suomen johtava livetoimija Fullsteam Agency, joka on aikaisemmin tuonut Suomeen mm. Justin Bieberin ja Princen sekä järjesti tänä vuonna esimerkiksi Cheekin jäähyväiskonsertit Lahden Mäkimontussa. Yhtiön tapahtumia ovat myös Provinssi- ja Sideways-festivaalit. 

Portit alueelle avataan klo 16. Konsertin muut esiintyjät ja tarkemmat aikataulut julkaistaan myöhemmin.

Huom! Kuljetuksen aikataulu saattaa vielä muuttua kun konsertin ohjelma tarkentuu! Päivitämme uuden aikataulun heti kun mahdollista.

Matkan hinta 30€ aikuiset ja 25€ nuoriso 6-17v. sis. meno/paluukuljetuksen.


 ED SHEERAN Malmin lentokentällä Auto 2 1

Klikkaa kuvaa nähdäksesi suuurempana

Lähtöaikataulu ja hinnat

A B
12:40 Hamina - Haminan linja-autoasema 30 € 25 €
13:00 Kotka - Karhulan linja-autoasema 30 € 25 €
13:20 Kotka - Kotkan linja-autoasema 30 € 25 €
13:40 Kotka - Jyrkilän tallit 30 € 25 €
13:45 Pyhtää - Siltakylän pikavuoropys. 30 € 25 €
13:55 Pyhtää - Pyhtään kk pikavuoropys. 30 € 25 €
14:10 Loviisa - Loviisan matkahuolto 30 € 25 €
14:40 Porvoo - Porvoon turistipysäkki 30 € 25 €
Hintaryhmät
A: Kuljetus, Aikuinen
B: Kuljetus, Nuoriso 6-17v

Liikennöitsijä

Jyrkilä Oy
Kotka
050-3866001
matkat@jyrkila.com
Aittakorventie 2
48400 Kotka

Esite tästä matkasta